Başkan Öztürk Üçburgu Caddesinde

Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Üçburgu caddesinde yapımı devam eden yol çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Üçburgu Mahallesi Üçburgu caddesinde yapımı devam eden yol çalışmalarını sahaya giderek yol yapım ekibinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Öztürk, çalışmaları yerinde incelerken vatandaşlarla bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi, istek ve beklentileri dinledi.

Başkan Öztürk,'' Üçburgu caddesinden ilçe merkezine giriş-çıkış önceden sorundu. Dar ve bozuk olan yolları vardı. Bu sorunu ortadan kaldırmak için yolu günümüz şartlarına uygun hale getiriyoruz. İlçemizde bir çok noktasında yatırımlar devam ediyor.Çalışma arkadaşlarımın yoğun gayretleriyle vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için üst yapıdan altyapıya Gökçebey' de birçok yatırım kazandırdık. Bu yatırımlarımız önümüzdeki dönemde de hız kesmeden devam edecek. Çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

#VedatÖztürk #GökçebeyBeldiyesi #iyiGökçebeyiçin

• Fotoğraf Galerisi