GÖKÇEBEY BELEDİYESİ RESMİ SİTESİ
24 MASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
Tarih : 23.11.2018 Okunma : 77

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
Geleceğin güçlü ve büyük Türkiye’sinin inşasında etkin rol alacak bireylerin, dünyada da ülkemizi başarıyla temsil edecek evlatlarımızın yetiştirilmesinde en belirleyici unsur; şüphesiz öğretmenlerimiz ve eğitim camiamızın cefakâr mensuplarıdır. Van’dan İzmir’e, Hakkâri’den Edirne’ye, görevlerini yurdumuzun dört bir yanında fedakârca ve her koşulda, gönülden icra eden tüm öğretmenlerimiz, methiyelerin ve takdirlerin en büyüğüne layıktır. Öğretme ve öğrenme eylemlerine yüce dinimiz İslâm’ın bakışı malumun ilamıdır. Kutsallığı tartışılmayacak öğretmenlik mesleği; inancımızın yeni nesillere doğru ve eksiksiz aktarılmasında da kültür ve medeniyetimizin ebediyete kadar yaşatılmasında da yeri dolmayacak öneme sahiptir. Tüm bu gerçekler ışığında;Sevgili Öğretmenlerimizin Öğretmeler gününü yürekten kutlar,Sevgi ve saygılarımı sunarım...
İsmet KARCI