Gökçebey Belediyesi, sokak hayvanlarına sahip çıkıyor

Gökçebey Belediyesi Veteriner Hekimlik tarafından Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi 'nde geçirdiğimiz bu zor günlerde uzman personellerce tespit edilen sokak hayvanlarına gerekli tedavi ve bakımları titizlikle yapılıyor.

Gökçebey Belediyesi Veteriner Hekimiz tarafından yapılan açıklamada, ''Koronavirüs salgını mücadele kapsamında Sokak Hayvanları ve Rehabilitasyon Merkezi' mizde dezenfektasyon işlemi yapılmıştır. İlçemizde bulunan veya yakalama sonucu olarak sokak hayvanları iyileştirme merkezine getiriliyor ve burada gözlem altına alınıyor. Rehabilitasyon merkezinde; kısırlaştırma operasyonu, çip takılması, numaralı kulak küpesi takılması, kuduz aşısı uygulanması tedavi ve bakımları yapıldıktan sonra personelimiz tarafından ait oldukları doğaya bırakılmaktadır'' ifadeleri kullandı.

#GökçebeyBelediyesi #VeterinerHekimlik #SokakHayvanları

• Fotoğraf Galerisi