ZABITA EKİPLERİ ve İLÇE TARIM GÖREVLİLERİ GÖKÇEBEY DE MARKET VE FIRIN DENETİMLERİ YAPTI

Zabıta ekipleri ve ve İlçe Tarım görevlileri Gökçebey' de market ve fırın denetimi gerçekleştirdi.

Koronavirüs salgınına karşı tedbirlerini artıran Gökçebey Belediyesi, halk sağlığının korunması ve hijyen şartlarının sağlanması amacıyla ilçemizde ki bakkal, market ve fırınlarda denetimlerini de sıklaştırdı.

Zabıta ekipleri ile lçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne bağlı personeliyle  ile birlikte ekmeklerin hijyenik koşullarda satılıp satılmadığını , marketlerde ise gıda ürünlerin paketlenmesi ve gramaj kontrolü yaptı.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi #EvdeKalGökçebey #BirlikteBaşaracağız #BizSiziİçinBurdayız

• Fotoğraf Galerisi