GÖKÇEBEY BELEDİYESİ RESMİ SİTESİ
BİLİM FUARI
Tarih : 02.05.2019 Okunma : 269

BİLİM FUARI
MEB ve TÜBİTAK işbirliği ile okullarımızda Bilim Fuarları kapsamında Gökçebey ÇOK PROĞRAMLI Lisesi öğrencilerimizin yapmış oldukları çalışmalar ile ilgili düzenlenmiş olan Fuarımıza Garnizon Komutanı sayın Emre ARSLAN, İlçemiz Milli Eğitim Müdürü sayın Fazıl AYTAŞ,İlçemiz Müftüsü sayın Osman GÜNEŞ,İlçe Emniyet Amiri sayın Hasan BEKTAŞ,Siyasi Parti Temsilcilerimiz ve daire amirlerimiz ile birlikte katıldık.Öğrencilerimizin yapmış oldukları çalışmalar hakkında Öğretmen ve Öğrenci kardeşlerimizden bilgileri aldık.Bu çalışmalarda emeği geçen ve Çocuklarımızı geleceğe hazırlayan Öğretmenlerimize ve uzun uğraşlar sonucunda el emekleri olan ürünleri bizlere tanıtan Öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyor,Öğrenim hayatları boyunca üstün başarılar diliyorum.