Başkan Öztürk Alaplı İYİ Parti Kongresinde

Belediye Başkanı Öztürk , Alaplı-Zonguldak İYİ Oarti İlçe Başkanlığı Kongresine katıldı.

Belediye Başkanı Vedat Öztürk , Alaplı-Zonguldak İYİ Parti İlçe Başkanlığı Kongresine katıldı.Kongrede Zonguldak İYİ Parti Başkanı eski vali Yavuz Erkmen, Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük,Gökçebey ilçe Başkanı İsmail Demirbaş, Ertuğrul Kılınç ve sivil toplum örgütleri,birçok partili katılım sağladı.

Alaplı Belediye Kültür Merkezinde yapılan kongre,Ulu Önder Atatürk, silah arkadaşları ve vatan toprakları uğruna can veren tüm şehitlerin anısına saygı duruşunda bulunulması ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. İdlib bölgesindeki askeri harekatta şehit düşen Mehmetçiklerimiz için Kur’an Kerim ve dua okunmasıyla devam etti.

Kongrede  Başkan Öztürk, divan üyeliği yaparak kongrenin başarılı geçmesini dileyerek,yeni seçilecek  yönetime de başarılar diledi.

• Fotoğraf Galerisi