GÖKÇEBEY BELEDİYESİ RESMİ SİTESİ
HAYDİ BİSMİLLAH
Tarih : 11.04.2019 Okunma : 1057

HADİ BİSMİLLAH
31 Mart 2019 Pazar günü yapılan yerel seçimler sonucunda 520 gün önce emanet bıraktığımız koltuğumuzu siz sevgili halkımızın teveccühü ile tekrar geri aldık.Bugünden itibaren parti logomuzu çıkardık.Gazi Mustafa Kemal Atatürk"ümüzün rozetini takarak görevimimize başladık.Seçim çalışmaları sırasında bizlerle birlikte ev ev,dükkan dükkan gezerek halkımıza bizleri anlatmaya çalışan Genç kardeşlerimize,kadınlarımıza ve Benimle birlikte gece geç saatlere kadar emek sarfeden tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.Sokakta karşılaştığımız,evlerine misafir olduğumuz tüm halkımızın sadece oylarını değil gönüllerinide aldığımızı görmekten inanın çok mutlu oldum.Bu fani dünyada herşey gelip geçici hak baki bu sebeple seçim sırasında kalbini kırdığım üzdüğüm kardeşlerim varsa haklarını helal etmelerini istiyorum.Kaybedecek zamanımız yok yarım bıraktığımız bütün işlerimiz ile ilgili eylem planlarımızı hazır en geç pazartesi günüden itibaren çalışmalarımıza başlıyoruz.Bu süreçte halkımıza vereceğimiz rahatsızlık dolayısıyla bizleri hoşgörmelerini rica ediyorum.Siz sevgili vatandaşlarımıza kapılarımız,telefonlarımız her zaman açıktır. 5 yıl sürecek olan görev süremiz(Allahım sağlık verirse) içerisinde sizlerden manen desteklerinizi bekliyor,şahsıma oy veren vermeyen bütün kardeşlerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.