Zabıtadan Unlu Mamüllere hijyen ve Gramaj Kontrolü

Gökçebey Belediyesi Zabıta Komiserliği ekipleri, ekmek, pide ve unlu mamullerin, sağlıklı ve  hijyen koşullarda üretildiğini kontrol etmek amacıyla fırın denetimlerini sürdürüyor.

Yapılan denetimlerde pidelerin gramajında , fırınların temizliğine etiket ve ambalaj kontrolüne kadar birçok konunun titizlikle incelendiğini belirten Gökçebey Belediye Başkanı Vedat  Öztürk;’’ İlçemizde ki fırınları düzenli olarak denetliyoruz.İnsan odaklı hizmet anlayışımız çerçevesinde  Belediyemiz Zabıta Komiserliği ekipleri, Gökçebey halkımızın sağlıklıi hijyen ve gramaj kurallarına uygun ekmek, pide ve diğer unlu mamulleri tüketebilmesi amacıyla fırınlarımızı sık sık denetliyor. Yaptığımız denetimlerde temiz ve sağlıklı ürün üreten ve bu zor günlerde gece gündüz demeden çalışan ve vatandaşımıza hizmet veren fırıncı esnafımıza da teşekkür ediyoruz ‘’ dedi.

Başkan Öztürk ‘’ Gökçebey ilçemizde ki fırınlar ve gıda üretimi yapan iş yerlerini hijyen ve sağlık koşullarının yanı sıra etiket ve ambalaj ve ilçemiz Umumi Hıfzssıhha Meclisince alınan kararlar doğrultusunda da kontrollerimize devam ediyoruz’’ diye konuştu.Denetimlerin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini vurgu yapan Başkan Öztürk Ramazan Bayramı alışverişi öncesinde gıda maddeleri konusunda vatandaşlarımızın endişelerinin ortadan kalması amacıyla denetimlerinin sıklaştırılacağını ifade etti.