Hoş Geldin Onbir Ayın Sultanı

Belediye Başkanımız Vedat Öztürk Ramazan Ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

 

Başkan Öztürk mesajında “On bir ayın sultanı Ramazan ayına dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona virüs salgını nedeniyle buruk bir şekilde girmekteyiz. Ramazan ayının, ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesi temenni ediyorum.

Bu ayda tüm Müslümanların en yakınından başlayarak komşu ve akrabalarını gözetmeleri, yoksul ve garibanlara yardımcı olmaları büyük önem arz etmektedir. Bu ayda, kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak herkesle kucaklaşmalı, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmeliyiz.

Ramazan ayı, rahmeti ve bereketi bol olan bir aydır. Ramazan ayına, dünyada büyük bir hızla yayılarak insanlığı tehdit eden Korona virüs salgını ile mücadele edilen bir süreçte giriyoruz. Korona virüsünün bir an önce tüm insanlığı, ülkemizi, milletimizi terk etmesini ve son bulmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Önümüzdeki yıl inşallah, on bir ayın sultanı Ramazan ayını hep birlikte, aynı sofrada, yardımlaşma ve kaynaşma ile geçirmeyi temenni ediyorum” dedi.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi #OnbirirAyınSultanı


SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞ;

  • Copyright © 2018. Tüm Hakları Saklıdır