Ekiplerimiz Pazar Yerinde Önlemlerini Aldı

Gökçebey Belediyesi Zabıta Ekiplerimiz Pazar Yerinde Önlemlerini Aldı.

Koronavirüs salgını nedeni ile uzun zamandır kurulmayan semt pazarı bugün tekrar halka açıldı.

Gökçebey Belediyesi Zabıta Komiserliği ve Veteriner Hekimliği ekipleri, sabahın erken saatlerinde Kapalı Pazar yerini dezenfekte etti.

Belediyemiz Zabıta Komiserliği ekipleri ilçemize kurulan pazarda bulunan tezgahlar arası 3 metre olması sağlanırken, esnafla müşteri arasında mesafenin korunması için şerit çekildi.

Zabıta ekipleri, pazarcı esnafımıza ve müşterilere sosyal mesafenin ve hijyenin önemini anlatıp bilgilendirme yaptılar. Aynı zamanda pazar yerine giriş ve çıkışların tek yönlü yapılmasının denetimini yaparken, ateşleri ölçülen vatandaşları, pazaryerlerine sırayla alıyorlar.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi #EvdeKalGökçebey #BirlikteBaşaracağız #ZorunluKlmadıkçaEvdenÇıkma