GÖKÇEBEY BELEDİYESİ RESMİ SİTESİ
Haberler / ORMAN FİDANLIK MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜ İLÇEMİZ KAYMAKAMI ÖKKEŞ FURKAN KARAKURT İLE BİRLİKTE ZİYARET ETTİK
ORMAN FİDANLIK MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜ  İLÇEMİZ KAYMAKAMI ÖKKEŞ FURKAN KARAKURT İLE BİRLİKTE ZİYARET ETTİK
Tarih : 09.11.2018 Okunma : 129

GÖKÇEBEY ORMAN FİDANLIK MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİK
İlçemiz Kaymakamı Sayın Ökkeş Furkan KARAKURT,Cumhuriyet Savcımız İbrahim GÖRGÖZ,İlçemiz Jandarma Karakol Komutan vekili Ali DURAN ve Daire Amirlerimiz ile birlikte İlçemizde bulunan Gökçebey Orman Fidanlık Müdürlüğümüzü ziyaret ettik.Fidanlık Müdürümüz Sayın Şenol ÇAKMAKLI kardeşim yapılan çalışmalar hakkında alanda bilgilendirme yaptı.Büyük emek sarfederek bugünlere getirilen Fidanlık müdürlüğümüze emeklerinden dolayı başta Fidanlık müdürümüz Şenol ÇAKMAKLI nezdinde tüm personele şükranlarımı sunarım.
İsmet KARCI