GÖKÇEBEY BELEDİYESİ RESMİ SİTESİ
Haberler / RAMAZAN ÇADIRLARIMIZ KURULUYOR
RAMAZAN ÇADIRLARIMIZ KURULUYOR
Tarih : 08.05.2018 Okunma : 89

Belediyemiz tarafından İlçemiz eski pazaryeri alanımızda kurmakta olduğumuz ve Ramazan ayından itibaren faaliyete geçecek olan Ramazan Çadırı alanımızda çadır kiralamak isteyen vatandaşlarımız Belediyemiz Satın Alma Komisyonu Başkanlığına başvurabilirler.Çadır alanımızda ticari faaliyet olarak Gıda işi yapacak vatandaşlarımızın Elektrik ve su dahil aylık 600 tl kiralama bedeli diğer meslek dallarında ticaret yapmak isteyen vatandaşlarımız için ise 500 tl aylık kiralama bedeli tahsil edilecektir.Kira bedelleri sözleşme yapıldıktan sonra Belediyemiz tahsilat servisine 3 aylık peşin olarak yatırılacak olup Ramazan ayının başlangıcı olan 16.05.2018 tarihinden itibaren başlanacak olan faaliyet Kurban Bayramının bitim tarihi olan 25.08.2018 tarihinde son bulacaktır.
Kamuoyuna Saygıyla duyurulur