Başkan Öztürk 23 Nisan Mesajı

Belediye Başkanımız Vedat Öztürk ‘’ Türkiye Büyük Millet Meclisi ’nin 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Öztürk; ‘’23 Nisan, demokrasinin, milli iradenin, millet egemenliğinin en büyük göstergesi olmakla birlikte ülkemiz ve dünya çocuklarının bayramıdır.
Türkiye Büyük Millet Meclisi 'nin kuruluşunun 100. yıldönümünde Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hep birlikte kutlamanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Aziz milletimiz için tarihi bir değer taşıyan 23 Nisan, milli birlik ve beraberliğin en güzel örneği olan Kurtuluş Savaşı sonrasında, millet iradesinin vücut bulduğu ve Cumhuriyetin temellerinin atıldığı gün olup, aynı zamanda dünya çocuklarına armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliği taşımaktadır.Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.
Maalesef , dünyayı etkisi altına alan korona virüs ile mücadele kapsamında, çocuklarımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu sene evlerinde kutlayacaklar.En büyük arzumuz, ülkemizin geleceği ve teminatı olan çocuklarımızın, güvenli ve sağlıklı ortamlarda, iyi eğitim alarak, ülkesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmeleridir. Sizler, şartlar ne olursa olsun, coşkunuzu, neşenizi ve umudunuzu asla kaybetmeyin. Unutmayın ki siz Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran neslin çocuklarısınız. 100 yıllık meşalenin aydınlığı, huzurun ve geleceğimizin teminatısınız. Daha nice 23 Nisan’larda buluşmayı diliyor, tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi #23NisanUlusalEgemenlikVeÇocukBayramı