Başkan Öztürk Gelincik Sokakta

Belediye Başkanımız Vedat Öztürk Gelincik Sokakta yapımı hızla devam eden kilitli parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Öztürk “ Geçirdiğimiz bu zor günlere rağmen ilçemizin birçok noktasında çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.Sağlığımız ve gücümüz el verdiği sürece hizmet etmeye devam edeceğiz.Fen İşleri Müdürlüğü’ ne bağlı yol yapım ekiplerince stabilize yol çalışmalarımız, kanalizasyon ve kilitli parke çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.Çalışmaları yerinde inceleyerek hem çalışanlarımıza kolaylıklar diliyor hem de yapılan çalışmaları kontrol ediyoruz.Çalışmalarımız ihtiyaç olan bölgelerde belli bir program çerçevesinde devam edecektir” ifadelerini kullandı.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi #iyiGökçebeyiçin

• Fotoğraf Galerisi