GÖKÇEBEY BELEDİYESİ RESMİ SİTESİ
Haberler / YAYA GÜVENLİĞİNİN NÖBETÇİSİYİZ
YAYA GÜVENLİĞİNİN NÖBETÇİSİYİZ
Tarih : 02.10.2019 Okunma : 71

Gökçebey Kaymakamı Mehmet Ali Uzun ,Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İlçe Emniyet Amiri Hasan Bektaş ve Daire Amirleri ile birlikte yaya güvenliğini sağlamak üzere ‘Kamu kurum ve kuruluşların hizmet binaların önünde ve yaya geçitlerinde ‘’ Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz’’ solganıyla farkındalık etkinliği yaptılar.Etkinlikte Kaymakam Uzun ve Başkan Öztürk vatandaşlarımızı bilgilendirmek amaçlı broşür dağıttılar.Başkan Öztürk ‘’ Özellikle çocukların güvenliğinin her şeyden önemli olduğunu, sürücülerden yaya geçitlerinden geçerken daha dikkatli olmalarını istedi. Yürütülen yaya yolu çalışması sayesinde engelli vatandaşlarımız , çocuklarımız okul ve evlerine güvenli bir şekilde gidecekler. Yapılan çalışma sayesinde sürücülerin de daha dikkatli olacaklarını düşünüyoruz.Vatandaşlarımızın güvenliği için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.