19 Ekim Muhtarlar Günü

Bu duygu ve düşünceler ile muhtarlarımıza verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, daha önce muhtarlık yapıp aramızda olmayan Muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, emekliye ayrılmış muhtarlarımıza uzun ömürler, görevi başında vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam eden muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü nü en içten dileklerimle kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık, esenlik ve huzur dolu günler temenni ediyorum.

Muhtarlarımız, halkımız ile devlet arasında önemli bir köprü vazifesi icra etmektedir. Vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini yükseltme, refah seviyelerini arttırma hedefi doğrultusunda çalışmaktadırlar.

Belediyemiz hizmetlerinin vatandaşlarımıza sağlıkla ve hızlı ulaşmasımdaki ana faktör muhtarlarımızdır.Merkez mahalle muhtarlarımıza ve köy muhtarlarımızla düzenli olarak bir araya geliyoruz.Belediyemiz tüm birimleri ile muhatrlarımız arasında güçlü bir koordinasyon var.İmkanlarımız doğrultusunda tüm mahallelerimze hizmet götürmeye gayret ediyoruz.Bunu yaparkende hiçbir muhtarımzıı ayırt etmiyoruz.Muhtarlarımızla sık sık bir araya gelip bilgi alışverişinde bulunup istişare toplantıları yapıyoruz. Bu duygu ve düşünceler ile muhtarlarımıza verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, daha önce muhtarlık yapıp aramızda olmayan Muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, emekliye ayrılmış muhtarlarımıza uzun ömürler, görevi başında vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam eden muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü nü en içten dileklerimle kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık, esenlik ve huzur dolu günler temenni ediyorum.


SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞ;

  • Copyright © 2018. Tüm Hakları Saklıdır