BAŞKAN ÖZTÜRK YEREL YÖNETİMLER ÇALIŞTAY TOPLANTISINA KATILDI

Belediye Başkanımız Vedat Öztürk İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Sayın Metin ERGUN beyin organizatörlüğünde Antalya' da ''Yerel Yönetimler Çalıştayı'' toplantısına katıldı.

Belediye Başkanımız Vedat Öztürk İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Sayın Metin ERGUN beyin organizatörlüğünde Antalya' da düzenlenen ''Yerel Yönetimler Çalıştayı'' toplantısına katıldı.

Başkan Öztürk '' "Toplantımız verimli bir şekilde geçti. İlçemizle ilgili projelerimizi yetkili mercilere ilettik. Daima Gökçebey ilçemiz için çalışmanın gayreti çerisinde olmaya devam ediyoruz. Toplantımız 2 gün boyunca yoğun bir özverili çalışma sistemiyle devam etti. Toplantımızın memleketimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

#VedatÖztürk #BelediyeBaşkanı #Gökçebey #İYİParti #MetinErgun #toplantı