Başkanımız Öztürk 18 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutluyor

Başkanımız Vedat Öztürk;”Bizleri dünyaya getiren, eğiten, yetiştiren, hayatımızın en değerli varlığı olan başta ilçem ve ilimiz kadınları olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutluyorum” dedi.

Kadınlarımız fedakârlıkları ve nezaketleriyle toplumumuzun denge unsurlarıdır.

Tarihimiz Türk kadınının ne kadar fedakar, cömert, gözü pek olduğunu yazar. Kurtuluş Savaşı'nda cepheye mermi taşıyan kadın torunları günümüzde de aynı rolü üstlenmişlerdir. Orman yangınlarında da, acısı daha taze olan Kahramanmaraş merkezli depremde bunun en büyük örneklerini gördük. Gerek afet merkezlerinden yardım merkezlerinde canla başla çalışan kadınların yaşamından her yerde oluşmasını bir kez daha göstermişlerdir. Kadın ve konuşma aynı cümle içinde geçmediği, her zaman baş tacı oldukları bir dünya ikilemle.

Bu duygu ve birikimleri dünyaya getiren, eğiten, yetiştiren, edinen en değerli varlık olan başta ilçem ve ilimiz kadınları olmak üzere tüm kadınlar 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar sonunda elde ettim.

Vedat ÖZTÜRK
Gökçebey Belediye Başkanı