Gökçebey Caddeleri Temizleniyor

Gökçebey Belediyesi tarafından havaların ısınması ile cadde ve sokakların temizleme çalışmalarına hız verildi.Belediyemiz Zabıta Komiserliği' ne bağlı Temizlik İşleri ekipleri tarafından süpürme aracı ile cadde, sokak ve kaldırımlarda biriken toz, toprak ve kumları etrafa zarar vermeden süpürülüyor.Ekiplerimiz Merkez Yeni Camii meydanında başlattıkları temizlik işlemlerine iş plan doğrultusunda hız kesmeden devam edileceği belirtildi.

Belediye Başkanı Vedat Öztürk , ''İlçemizin caddelerini, sokaklarını her an temiz tutacağız.Halkımızın da bu konuda daha duyarlı olacağını bilerek; temiz ilçe, temiz Gökçebey diyerek başladığımız çalışmalarımıza sıcaklıkların arttığı şu günlerde hız kesmeden devam edeceğiz” diye konuştu.

#VedatÖztürk #GökçebeyBeleidyesi #iyiGökçebeyiçin

• Fotoğraf Galerisi