HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN

Hepimize geçmiş osun..

Göreve geldiğimiz ilk yıllardan itibaren ilçemizin temel sorunlarına eğilip analiz etmeye başladık.Bu sorunlardan bir tanesi de yaklaşık onar yıllık aralıklarla aşırı yağan yağmurlar sonucunda şehir merkezimize Ağusto Deresinden taşan suyun bizleri mağdur etmesiydi.Buna bir çözüm yolu bulmalıydık.Devlet Su İşleriyle yaptığımız yazışmalar ve birebir görüşmeler neticesinde dere yatağının genişletilmesi ve aynı şekilde Uzunahmetler Köyü sınırları içerisinde bulunan dere suyu beklerinin düzenli olarak temizlenmesini talep ederek, gerekli çalışmalarının yapılmasını sağladık.Allah’ a şükürler olsun ki yapmış olduğumuz çalışmaların meyvesini görerek az bir zaiyatla bu doğal afeti atlattık.Agusto Deresi üzerinde ki çalışmalarımız ( bir kısmının yükseltilmesi  tekrar temizlenmesi,  üzerinde ki köprülerin yıkılarak yeniden  yapılması, üçüncü su bek yerinin yapılması ) Devlet  Su İşleri ile yapacağımız yazışmalar ve görüşmler neticesinde devam edecektir.Bu sefer ne yazık ki Gaziler deresinin taşması sonucu Gaziler Köyü yolu güzergahında oturan vatandaşlarımızın evleri kullanılamaz hale geldi.Tek sevincimiz herhangi bir can kaybı olmaması.Buradaki yaraları sarmaya Devletimizin katkılarıyla Gökçebey Belediyesi olarak devam ediyoruz.

Onmayıs Mahallesinde meydana gelen hasarların onarım çalışmalarında dün itibariyle başladık ve devam ediyoruz.

Bu zorlu sürecin başlangıcı olan su taşkının başladığı günden bu güne kadar yılmadan görevlerini yerine fedakarca getiren Fen İşleri , Garaj Amirliği Zabıta Komiserliği ve Belediye binamızda olumsuz durumlara karşı geceleri nöbet tutan daire amirlerime, daire personellerime öncelikli olarak teşekkür ederim. İlçemizi ziyaret ederek bizleri geçmiş olsun dileklerini sunan Tarım Bakanımız Sayın Vahit KİRİŞÇİ ve Çevre Şehircilik Bakan Yardımcısı Sayın Hasan SÜVER’ e  ayrıca  çalışmalarımızda bizlere destek olan Sayın Valimiz Mustafa TUTUMAZ, Kaymakamımız Sayın Ömer Övünç KOŞANSU ve Afad İl Müdürü Sayın Ahmet GÜNGÖR’ e  bizlere araç hizmeti konusunda yardımcı olan Orman İşletme Müdürlüğüne Zonguldak Belediyesi’ ne Bakacakkadı Belediyesi’ ne, Nebioğlu Belediyesi’ ne ve Çanakcılar Şirketler Grubuna yapmış olduğu canlı yayınlar ile halkı uyararak tedbirli olmalarını sağlayan fikirlerini beyan edan gazeteci Latif AYDEMİR’ e süreçte yanımızda olan tüm mahalle ve köy muhtarlarımıza  il dışı ve il içinden arayarak geçmiş olsun dileklerini sunup yanımızda olduklarını beyan eden tüm devlet büyüklerimize belediye Başkanlarımıza Sivil Toplum Örgütlerimize ve Gökçebey halkımıza teşekkür ederim.Hepimize geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın.

Gökçebey Belediye Başkanı