Su baskını olmadan atlattık

Belediye Başkanımız Vedat ÖZTÜRK, “Allah böylesi afetlerden hepimizi korusun” dedi.

DEĞERLİ GÖKÇEBEYLİ HEMŞEHRİLERİM….

İlçemiz ve köylerinde  öğleden sonra itibariyle şiddetli yağış tehlike göstermekteydi. Göreve geldiğimiz günden itibaren gerek alt yapı gerekse üst yapı çalışmalarına ağırlık verdik. İlçemizin ihtiyaçları doğrultusunda vatandaşımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden problemlerin giderilebilmesinde büyük öneme sahip olan taşıyıcı kollektör hatlarının yapımına başlandık.Dere yataklarını temizledik, Agusto deresini duvarlarını yükseltip, rögarları ve mazgallar yenilenerek temizlikleri takip ettik.

Yaptığımız yatırımlar, aldığımız tedbirler ve tüm personelimizin tedbirli ve titizlikle çalışması sonucunda çok şükür büyük bir hasar olmadan atlattık.

Tüm halkımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunarken, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan Belediyemiz personeline de teşekkür ediyorum.

Allah böylesi afetlerden hepimizi korusun.
Saygılarımla..

Vedat ÖZTÜRK